Adatvédelmi irányelvek

Közelítő.hu számára kiemelt fontosságú cél a Közelítő.hu látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme és a látogatók információs önrendelkezési jogának biztosítása. A Közelítő.hu elkötelezi magát a látogatók személyes adatainak olyan módon történő kezelése mellett, amely a vonatkozó hatályos jogszabályoknak teljeskörűen eleget téve járul hozzá a látogatók biztonságos internetezési lehetőségeinek megteremtéséhez.

Közelítő.hu a látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, valamint kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések és más ajánlások érvényre juttatásához szükségesek.

Sajnálatos technikai okokból eredő károkért felelősséget nem tudunk vállalni!

Ha a személyes adatokat olyan módon szeretnénk felhasználni, hogy ez a felhasználási mód eltérne a személyes adatok gyűjtésekor meghirdetett elvekkel és célokkal, akkor előzetesen e-mailen keresztül értesítjük az érintetteket, akiknek felajánljuk azt a lehetőséget, hogy eldönthessék, vállalják-e, azaz hozzájárulnak-e az új feltételek mentén is személyes adataik korábbiaktól eltérő módon történő kezeléséhez.

Amennyiben bármilyen hozzászólással vagy egyéb tartalommal kapcsolatban kifogása adódik, az info@kozelito.hu címen kérhet további tájékoztatást vagy igényt azon tartalom törlésére, melyet felülvizsgálat után azonnal törlünk.